mangiAcasa - Thuis eten in Toscane. Door heel Toscane komen wij op uw (vakantie-) adres persoonlijk voor u koken.

Vragen

Hoe kan ik mangiAcasa boeken?

Kijk op de website onder contact, vul de vragenlijst in of e-mail rechtstreeks. U kunt ook bellen met +31 (0)6 - 553 554 76 of +39 3883 518 323

Wat houdt de service van mangiAcasa in?

De service bestaat uit het inkopen van de producten, het bereiden van het diner op uw vakantieadres, het serveren van de maaltijd, het netjes achterlaten van de keuken en de rit naar uw vakantieadres. Alle overige wensen zijn bespreekbaar!

Wat heeft mangiAcasa van mij nodig?

Wij hebben een gedetailleerde routebeschrijving naar uw vakantieadres nodig (liefst inclusief een GPS coördinaat, een telefoonnummer waar u (ook tijdens uw vakantie) op te bereiken bent, uw menukeuze en het aantal gasten. Als u eventuele dieetwensen vooraf meldt, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Hoe ziet de tijdsplanning van mangiAcasa eruit?

Wij zijn flexibel en passen ons aan uw tijdschema aan. Wij arriveren ongeveer 1,5 uur voor het tijdstip dat u aan tafel wilt om met de voorbereidingen te beginnen.

Wat heeft mangiAcasa nodig op uw vakantieadres?

Nodig zijn: een schone keuken, een 4-pits gasstel, oven, ruimte in zowel koelkast als vriesgedeelte en voldoende stoelen, servies, bestek en glaswerk om u goed van dienst te kunnen zijn. Het is fijn als een eventuele vaatwasmachine leeg is.

Moet ik thuis zijn als mangiAcasa arriveert?

Nee, dat is niet nodig, wij vinden het geen probleem om alvast te starten zonder dat u aanwezig bent. Wel is het noodzakelijk dat u ons laat weten hoe wij toegang tot uw keuken kunnen krijgen.

Daarnaast is het van belang dat u op tijd thuis bent voor de maaltijd. Volgens een Italiaans gezegde moeten de mensen op de pasta wachten en niet andersom.

Mijn vakantieadres ligt net buiten Toscane. Kan ik toch gebruik maken van mangiAcasa?

Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

In mijn gezelschap komen wij niet tot een eenduidige menukeuze. Wat nu?

Ook hier geldt: neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor wie en om welke reden is de service van mangiAcasa interessant?

U koos Toscane niet voor niets als vakantiebestemming; het is een prachtig gebied dat veel afwisseling kent. Schitterende natuur, bruisende steden, veel cultuur en geschiedenis, een heerlijk klimaat en er komen geweldige producten vandaan.

In deze sfeer en omgeving biedt mangiAcasa u 10 redenen om extra te genieten:

U heeft vast zelf nog een goede reden om een reservering te maken bij mangiAcasa!