mangiAcasa - Thuis eten in Toscane. Door heel Toscane komen wij op uw (vakantie-) adres persoonlijk voor u koken.

Voorgerechten

P1 Pappardelle alla Lepre
Een Toscaanse klassieker: brede lindpasta met een saus van haas. Als de haas niet wordt geschoten, met konijn.
P2 Spaghetti con pesto alla Trapanese
Trapani is de uiterste west-punt van Sicilië, je kijkt ervan uit op de Egeïsche eilanden en daarachter het grote niets. Deze saus van verse tomaten en amandelen suggereert tenmenste houvast en grip.
P3 Spaghetti alla Carbonara
Een Italiaanse klassieker die in elke streek in detail anders wordt bereid.
P4 Spaghetti Aglio, Olio, Pepperoncino
Alle briljante dingen zijn simpel.
P5 Pasta Tricolore
Gitzwarte pasta door inktvisinkt, witte ricottasaus, rode zongedroogde tomaten en groene basilicum; de Italiaanse vlag heeft een oorsprong.
P6 Lasagna alla Bolognese
De kern van de Italiaanse identiteit zit in de uren ingekookte sugo. Laag op laag maakt die dit gerecht.
P7 Lasagna ai frutti di mare
'Andiamo al mare!' Wil in Italië niet alleen zeggen dat we naar zee gaan, maar dat alle beslommeringen van het dagelijkse leven achter worden gelaten.
P8 Penne al Salmone
Zout water, zoet water, het maakt de zalm niet uit. Die flexabiliteit proef je terug in dit sprankelend frisse gerecht.
P9 Risotto al Gorgonzola
Rijst met Gorgonzola en verse rucola.

Klik hier om terug te keren naar de uitleg over uw menukeuze of ga verder naar de hoofdgerechten.