mangiAcasa - Thuis eten in Toscane. Door heel Toscane komen wij op uw (vakantie-) adres persoonlijk voor u koken.

Prijzen

Het menu dat wij bereiden en serveren bestaat uit een antipasto, primo, secondo, contorni e dolce. Oftewel: een antipasto, een voorgerecht, een hoofdgerecht met bijgerecht en een nagerecht.

We eindigen het diner met een espresso uit een traditionele, Italiaanse cafetera. Als u liever thee drinkt mag dat natuurlijk ook!

Voor een compleet menu vragen wij €35,- per persoon*.
Deze prijs is exclusief de wijnen die wij graag voor jullie verzorgen! Kijk hier voor meer informatie over bijvoorbeeld ons All-Inclusive wijnarrangement.

Kinderen (tot 12 jaar) krijgen een aangepaste portiegrootte en voor hen wordt €19,50 in rekening gebracht.

Per reservering brengen wij minimaal €15,- reiskosten in rekening. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw bestemming en wij zullen u hierover informeren zodra wij weten waar u verblijft.

Speciale wensen of diners voor grote groepen zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk. Neem contact op om uw wensen te bespreken en een offerte op te vragen.

Wij vragen een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag en ontvangen deze graag een week voor aanvang. De volledige gegevens, waaronder betalingsdetails, zullen vermeld staan in de reserveringsbevestiging. Als u liever op de dag zelf niet nog met geld in de weer wilt zijn is het natuurlijk ook mogelijk het hele bedrag vooraf te betalen.