mangiAcasa - Thuis eten in Toscane. Door heel Toscane komen wij op uw (vakantie-) adres persoonlijk voor u koken.

Referenties

Tijdens onze vakantie in Toscane hebben we kunnen genieten van de kookkunsten van Rosanna en Maria. Het was zeer fijn om ons eigen menu te kunnen samenstellen zodat kinderen en volwassenen ten volle konden genieten van al dat lekkers. Het voelde aan alsof we op restaurant waren in ons eigen vakantiehuis, werkelijk alles was goed voorbereid en alle werk werd gedaan door beide dames. Een echte aanrader voor mensen die in Toscane op vakantie zijn en zich een avond culinair willen laten verwennen. Groeten vanuit België van de families Vlayen & Cosemans

Wij willen jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor ons voortreffelijke huwelijksdiner met onze eigen Toscaanse bruiloft!! Jullie zijn twee toppers, een geweldig team en ook heel gezellig! De gerechten waren overheerlijk en jullie eigen gemaakte Limoncello maakte het helemaal compleet! Gelukkig hebben we een flesje mee naar huis genomen!
Mede dankzij jullie is onze dag onvergetelijk geworden! Ook voor onze zoon Benjamin die jullie mocht helpen als “ober ”, dat maakte het voor hem extra leuk! Mille grazie en ga zo door!!!
Lieve groet,
Ian, Vanessa en Benjamin Brand

"mangiAcasa voelt als eten bij goede vrienden, maar met de professionaliteit en kwaliteit van een goed restaurant! Bedankt voor de fijne avond!"
Familie Smit uit Hippolytushoef

"Wij hebben jullie culinaire en gastvrije kwaliteiten al in Nederland mogen ervaren! We kunnen niet wachten om dit in de ultieme omgeving van Toscane te mogen beleven. Alle ingrediënten zijn er voor een BonoVivo."
Wilfred, Jose, Cas en Maud uit Ettenleur

"Wij hebben in Nederland mogen genieten van jullie goede kook kwaliteiten! Het eten was voortreffelijk en wij zijn er van overtuigd dat jullie in Toscane voor vele vakantiegangers succesvol zullen zijn. Wij hopen in de toekomst er in Toscane nog een keer van te mogen genieten."
Familie Ringenaldus uit Houten

In juli 2014 hebben Bert en Marieke heerlijk voor ons gekookt op locatie in Poggio (Toscane). We hebben genoten, net als de kinderen die een handje mee mochten helpen in de keuken. Bedankt voor een heerlijke en gezellige avond!!!!!! Groeten, Henk en Mireille

"Wat hebben we genoten. Bert zijn uitmuntende kookkunsten, de ultieme gastvrijheid van Marieke, de ondergaande zon in Toscane. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke culinaire studiereis in Toscane gehad.
Dank jullie wel!"
Jelle de Jong uit Amsterdam

"We hebben genoten van het eten en de gastvrijheid die Bert en Marieke verzorgen. Thuis eten met een heerlijk Toscane gevoel! Het eten was heel lekker en het afwisselende menu spreekt ons erg aan. Ook onze vrienden waren erg enthousiast over dit (lekkere) concept! Wij maken hier zeker nogmaals gebruik van."
Familie Oldengarm uit Zwolle

"Het eten was een feest!"
Willy Mocking uit Almere

Dank jullie wel voor de zeer smakelijke en gezellige avond die jullie ons hebben helpen verzorgen. Het eten was heerlijk, de wijn eveneens, het gezelschap was zéér tevreden en de gesprekken aan tafel zoals jullie hebben gemerkt zeer geanimeerd. Jullie bijdrage daaraan was van “doorslaggevende betekenis”.
Familie Heijsman uit Maarssen

Ik wil jullie mijn opperste waardering uitdrukken voor het fijne eten! Mijn welgemeende felicitaties voor jullie kookkunst en verzorging! Marc Rosiers uit België

Tijdens de wijnreis die ik organiseerde leek het mij een leuk idee om jullie te vragen een keer te komen koken in de door ons gehuurde villa voor 20 personen. Het was een mega-succes en ik heb jullie nogmaals gevraagd voor die week. Beide keren hebben we uitstekend gegeten en de sfeer die jullie neerzetten sprak de hele groep bijzonder aan. Bedankt!
Marianne Moerdijk uit Soest

"Bedankt voor de fijne avond die jullie ons bezorgd hebben. Het eten was ontzettend lekker, en de sfeer heel gemoedelijk. Wij hebben allemaal ontzettend genoten! Van het eten maar ook van de gezelligheid. Nogmaals bedankt!"
Erik en Ria, Christian, Jurgen en Carlijn, Ingrid en Peter uit Bleiswijk

"Wat hebben wij een heerlijke avond gehad. Jullie hebben het tot een groot succes gemaakt en dit smaakt naar meer. Helaas geen Italië voor ons dit jaar, maar we gaan zeker nog eens een beroep op jullie doen! Dit goede concept is op jullie lijf geschreven!"
Odette Eelman uit Nieuw Vennep

"mangiAcasa heeft met hun voortreffelijke kookkunst en dito verzorging de Toscaanse zon laten schijnen in een Zwolse Vinex-woning. Wat mij betreft een hele goede manier om thuis een etentje met vrienden te organiseren."
Erik van der Kamp uit Zwolle

"We hadden een prachtig huis met onze familie in de Toscaanse heuvels en om op deze vakantiebestemming jullie langs te laten komen om voor ons te koken was een absolute luxe. De hele avond buiten kunnen zitten en in de watten gelegd te worden met heerlijke gerechten en jullie enthousiasme was gewoon super. We bewaren goede herinneringen aan jullie aanwezigheid en wensen jullie veel succes!"
Leon en Cécile Willemsens-Oostzaan

Wat was het diner op Karin's verjaardag heerlijk! Jullie kookten voor 40 personen. Niet alleen het eten was voortreffelijk, maar ook de presentatie en jullie aandacht voor de gasten. En na afloop een schone keuken, in een woord top. Nogmaals dank voor alles.
Karin en Gert uit Almere