mangiAcasa - Thuis eten in Toscane. Door heel Toscane komen wij op uw (vakantie-) adres persoonlijk voor u koken.

Werkwijze

Om van een heerlijke Italiaanse maaltijd op uw (vakantie-)adres te kunnen genieten willen wij graag het volgende van u weten:

Wat wilt u eten?

mangiAcasa heeft een gevarieerde menukaart met antipasti, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Klik hier om het menu te bekijken.
Het is de bedoeling dat u vanuit deze kaart per gang één gerecht kiest. Uw hele gezelschap eet dus in principe hetzelfde menu, dieetwensen daargelaten.

Waar en wanneer wilt u het diner geserveerd hebben?

Door heel Toscane komen wij persoonlijk voor u koken. Laat ons via contact of e-mail de door u gewenste dag(en) en locatie weten. Op uw (vakantie-)adres moeten in ieder geval de volgende zaken tot onze beschikking staan: een (schone) keuken, een 4-pits gasstel, oven, ruimte in zowel koelkast als vriesgedeelte en voldoende stoelen, borden, glazen, schotels en bestek om u goed van dienst te kunnen zijn.

Mochten een of meerdere van deze zaken niet aanwezig (blijken te) zijn, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet de avond er uit?

Nadat wij uw reservering ontvangen hebben, zullen wij op de dag zelf verse producten kopen. Op onze speciale adresjes (zoals we in Italië zeggen; di fiducia) halen wij authentieke producten van goede kwaliteit. Vervolgens zijn wij tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig op uw (vakantie-)adres, alwaar wij de maaltijd voor u bereiden.

Meestal wordt de maaltijd rond 19.00 uur geserveerd, maar als u een andere tijd in gedachten heeft kunt u dat natuurlijk kenbaar maken. Aan het einde van de avond brengen wij de keuken weer op orde, terwijl u nog lekker aan het natafelen bent.

Kijk voor meer informatie bij Veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Flexibiliteit is de sleutel van onze service!