mangiAcasa - Thuis eten in Nederland. In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken.

Nieuws

Vanaf dit voorjaar komt Remko lekker koken in Toscane en omgeving! Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Tegenwoordig is mangiAcasa het hele jaar door in zowel Toscane als Nederland te reserveren. In Italië komen Rosanna en Maria lekker koken en in Nederland Marieke en Bert.

mangiAcasa in het nieuws

Charme Quality heeft wederom een leuk artikel geschreven over onder andere mangiAcasa. Klik hier om het te lezen.

Op Italissima.nl is een leuk artikel over ons gepubliceerd. Klik hier om het te lezen.

Charme Quality heeft een leuk artikel geschreven over mangiAcasa. Klik hier om het te lezen.

In het inspiratiemagazine van vacanceselect.nl is een leuk artikel gepubliceerd over één van onze kookavonturen van de zomer van 2011. Klik hier om het te lezen.

In de special 'Passie' van De Gooi- en Eemlander is 28 mei 2011 een leuk artikel over ons gepubliceerd, geschreven door Simone Stevens.
Klik hier om het te lezen.

In de herfsteditie van Italiё magazine is een artikel geschreven over mangiAcasa. Klik hier om het te lezen. Het staat op de laatste pagina 16.

Er staat een leuk stukje over mangiAcasa in de zomer editie 2010 van de Smaak van Italiё die vol staat met informatie over Toscane en Umbriё. Klik hier om het artikel (rechts onderin) te lezen. Als u zelf het blad heeft, blader dan snel door naar pagina 81.

In de weekendbijlage van De Gooi- en Eemlander is een artikel verschenen over mangiAcasa. Klik hier om het artikel te lezen.

In de SABasics, het relatiemagazine van SAB CATERING heeft een artikel gestaan over mangiAcasa. Klik hier om het artikel te lezen.