mangiAcasa - Thuis eten in Nederland. In heel Nederland komen wij persoonlijk voor u koken.

Prijzen

Het menu dat wij bereiden en serveren bestaat uit een antipasto, primo, secondo, contorni e dolce. Oftewel: een antipasto, een voorgerecht, een hoofdgerecht met bijgerecht en een nagerecht.

Als u extra van het eten wilt genieten raden wij u een wijnarrangement aan. Al vanaf €12,50 per persoon geniet u tijdens het hele diner van witte- en rode wijnen!

We eindigen het diner met een kop koffie. Als u liever thee drinkt mag dat natuurlijk ook!

Voor een compleet menu vragen wij €34,50 per persoon*.

Kinderen (tot 12 jaar) krijgen een aangepaste portiegrootte en voor hen wordt €19,50 in rekening gebracht.

Wij vertrekken vanuit Almere en rekenen €0,22 per kilometer**.

Speciale wensen of diners voor grote groepen zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk. Neem contact op om uw wensen te bespreken en een offerte op te vragen. Als u bijvoorbeeld een buffet wilt voor groepen vanaf 20 personen dan kunnen we u een leuk aanbod doen!

Wij vragen een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag en ontvangen deze graag een week voor aanvang. De volledige gegevens, waaronder betalingsdetails, zullen vermeld staan in de reserveringsbevestiging. Als u liever op de dag zelf niet nog met geld in de weer wilt zijn is het natuurlijk ook mogelijk het hele bedrag vooraf te betalen.

* Het minimale bedrag dat wij voor het eten in rekening brengen is €207,-, exclusief reiskosten.
** Uitgaande van heen- en terugreis op basis van de snelste route in Google maps met een minimumbedrag van €15,-. Eventuele parkeerkosten brengen wij ook in rekening.